Short lease

U heeft een lease auto nodig voor een korte periode. Er komt tijdelijk iemand voor u werken, u heeft een seizoensgebonden medewerker in dienst of iemand in zijn of haar proeftijd en wilt daarom een lease auto voor een kort tijdsbestek. Short lease is dan de meest aantrekkelijke leasevorm voor u.

De short lease van Autolease.nl is een Full Service Operational Lease contract dat een minimale looptijd van 3 maanden en een maximale looptijd van 12 maanden heeft. Dit contract heeft een opzegtermijn van 1 maand en de lease auto is snel leverbaar. Omdat de afschrijvingen voor de lease auto bij deze leasevorm iets hoger liggen is short lease iets duurder dan andere leasevormen. U heeft echter het voordeel dat de leasemaatschappij alles in orde maakt en u zelf niets hoeft te regelen.

Short lease is dan ook zeer aantrekkelijk voor flexibele, snel groeiende organisaties, bedrijven met tijdelijke projecten en ondernemingen waarvan het personeelsbestand aan snelle veranderingen onderhevig is.

Er is daarnaast de mogelijkheid om het contract na één jaar, als daar aanleiding voor is, tegen zeer gunstige condities om te zetten naar een andere leasevorm.

Voordelen short lease

  • Lease overeenkomst vrij opzegbaar na 3 maanden
  • Keuze uit groot aantal automerken & typen
  • Auto’s met recent bouwjaar
  • Snel beschikken over uw lease auto

Stuur mij een vrijblijvende Short Lease offerte